Dit wordt één van jouw mooiste projecten:
je eigen unieke P.R.O.J.E.C.T.!
Inzicht in je juridische, persoonlijke & zakelijke nalatenschap.

Speciaal voor jou als professional: het Coachingsprogramma P.R.O.J.E.C.T.!
Aan de hand van 6 uiteenlopende onderwerpen gaan we aan de slag met jouw “Legacy” waar juridische vraagstukken, professioneel sparren en persoonlijke inspirerende vragen elkaar afwisselen.
Het levert je waardevolle inzichten op over jou & je juridische, persoonlijke en zakelijke nalatenschap.
De moeite waard, voor jezelf, voor je bedrijf en voor de generatie na jou!

Een andere kijk op Nalaten!

Associeer jij het thema Nalaten net als vele anderen met “ooit, iets voor later..” of sta je er voor open om er op een andere manier naar te kijken?
Nalaten is méér dan die financiële erfenis die je ooit ontvangt of voor je erfgenamen achterlaat. Nalaten gaat over nu, over jou, over wat je doet, waar je blij van wordt, je kwaliteiten, patronen, overtuigingen en je visie op wat er om je heen gebeurt.
Al deze aspecten maken jou tot wie jij bent – als persoon en als professional – en maken deel uit van jouw persoonlijke en professionele nalatenschap, jouw unieke “Legacy”.

Aan de top als professional

Misschien sta je aan de top van een prachtige onderneming en neem je dagelijks belangrijke beslissingen, soms met grote impact. Beslis je meestal in je eentje of word je regelmatig gespiegeld en is er iemand met wie je kunt sparren?
Of vind je het niet prettig als iemand je een spiegel voorhoudt…?
Iedere keuze die je maakt, iedere stap die je tot nu toe hebt gezet of nog gaat zetten in je privéleven, op je werk of als ondernemer heeft invloed op jouw nalatenschap.

Ben je je daar bewust van?

Nalaten & Doorgeven…

Juist het inzicht in de beslissingen die je neemt, de stappen die je zet en de persoonlijke en professionele ontwikkeling die je doormaakt, geven een antwoord op de vraag wie je wilt zijn en of je blij wordt van wat je doet.
Als je dat duidelijk voor ogen hebt, kom je toe aan de volgende vraag: “Wat wil ik nalaten, wat wil ik doorgeven en wat is daarvoor nodig?”

Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om samen met jou dit waardevolle P.R.O.J.E.C.T. aan te gaan!

 

PROFIEL
PERSOON
PROFESSIONAL

“Jouw persoonlijkheid”
Jouw uitstraling als professional is een belangrijke factor voor de zichtbaarheid en groei van je bedrijf. Hoe zijn jouw persoonlijkheid en uitstraling gevormd?
Past deze professionele uitstraling jou als een jas of ben je privé een andere persoon? Wanneer kom je het meest tot je recht? Wat heb je daarvoor nodig?
Hoe zien anderen jou? Hoe wil je dat anderen jou zien?

“Jouw resultaten”
Als professional ben je niet alleen de regisseur van jouw bedrijf maar ook van je persoonlijke leven. Soms loopt alles door elkaar en ben je de hele dag aan het regisseren, bewust of onbewust. Hoe vaak sta je in alle hectiek  even stil om te evalueren en te reflecteren: “Ben ik tevreden over mijn behaalde resultaten? Wat gaat goed? Wat mag anders en hoe pak ik dat aan?”

 

REGIE
RESULTATEN
REFLECTIE

 

ONTSPANNEN
ONTWIKKELEN
ONDERNEMEN

“Jouw ontwikkeling”
Ooit heb je een keuze gemaakt om je bedrijf te starten met een bepaalde visie voor ogen. Zonder de inzet van jouw talenten en vaardigheden zou je nooit zover zijn gekomen. Wat maakt jou tot een goede ondernemer? Waar zou je nog in willen groeien? Wat wil je nog ontwikkelen?  En, kom je ook regelmatig toe aan een stukje ontspanning? Wat heb jij nodig om een ontspannen ondernemer/persoon te zijn?

Inspirerend en nét even anders: op een andere manier kijken naar het thema nalaten & doorgeven!
Dit P.R.O.J.E.C.T. biedt jou inspirerende gesprekken over wie jij bent, wat je doet en wat je wilt als onderdeel van jouw nalatenschap, jouw unieke ‘Legacy’.

JIJ EN JOUW NALATENSCHAP IN HET MIDDELPUNT!

Het levert je een prachtig resultaat op in de vorm van een op maat gemaakt P.R.O.J.E.C.T. met visie , inzichten en een persoonlijk stappenplan om jouw persoonlijke en professionele nalatenschap nog meer vorm te geven!

“Jouw juridische erfenis”
Iedere nalatenschap is uniek, ook die van jou! Een goede reden om te focussen op de juridische aspecten van jouw nalatenschap door middel van een juridische Nalatenschapscheck.
Hoe kijk jij naar dit thema? Wat heb je juridisch al geregeld? Hoeveel waarde ken je toe aan je eigen nalatenschap en hoeveel waarde kennen jouw erfgenamen toe aan dat wat jij ooit nalaat?

 

EXCLUSIEF
ERFENIS
EIGEN WAARDE

 

COMPASSIE
COMMUNICATIE
COMMITMENT

“Jouw (com)passie”
Iedereen communiceert op zijn of haar eigen wijze en dat levert vaak verrassende inzichten op. Hoe communiceer jij met anderen? Kun jij  compassie blijven opbrengen wanneer die ander je irriteert of wanneer je in bepaalde valkuilen stapt?
Onderzoek eens of je in (lastige) situaties op een andere manier kunt communiceren, waarbij je de verbinding houdt met jezelf én met die ander.

“Jouw toekomst”
Als afsluiting van jouw P.R.O.J.E.C.T.  blikken we terug én kijken we vooruit.
Welke inzichten hebben de gesprekken jou opgeleverd?
Hoe ziet jouw ‘nalatenschap’ eruit? Waar ben je trots op? Welke tradities wil je vasthouden en doorgeven? Wat wil je anders en wat is daarvoor nodig?
Met elkaar evalueren we jouw unieke ‘Legacy’ aan de hand van P.R.O.J.E.C.T. met visie, inzichten en stappen voor de toekomst!

 

TERUGBLIK
TOEKOMST
TRADITIES

Het resultaat van jouw P.R.O.J.E.C.T.

Welk resultaat hoop je te bereiken? De bevestiging dat dit is wat je wilt en wie je wilt zijn en dat je goed bezig bent?
Of misschien het besef dat je het anders wilt, dat er stappen gezet moeten worden om bepaalde dingen niet of op een andere manier na te laten of door te geven?
Beide resultaten zijn de moeite waard!

Maak een start met dit unieke P.R.O.J.E.C.T., ga op onderzoek uit en neem vandaag al contact op voor een telefonische kennismaking!

“De stenen die je op je pad laat liggen, daar zullen je kinderen (of je medewerkers…) over struikelen”.

Check je stenen, word je nóg meer bewust van wie je bent en wat je (niet) wilt en onderneem actie!

Mijn aanbod voor jou & jouw investering in P.R.O.J.E.C.T.

 Voorafgaande aan ons eerste gesprek neem ik contact met je op voor een korte online-kennismaking en om te overleggen op welke thema’s jij de focus wilt leggen.

Basisprogramma: 4 gesprekken in 4 maanden | Plusprogramma: 6 gesprekken in 6 maanden | Totaalprogramma: 6 gesprekken in 6 maanden inclusief gespreksverslag van de juridische Nalatenschapscheck.

De gesprekken (à 1,5 uur) vinden deels plaats bij jou op kantoor/praktijk of op een andere prettige locatie en deels online. Tijdens onze gesprekken is er aandacht voor reflectie en voor vragen die jou inspireren zodat je na ieder gesprek meer inzicht krijgt in jouw unieke ‘nalatenschap’.

 Na ieder gesprek ontvang je per mail een vraag of een quote om je uit te dagen verder na te denken over het thema en ermee aan de slag te gaan.

Een persoonlijke, juridische en zakelijke kijk op jou, je bedrijf en je ‘Legacy’ met verhelderende inzichten over wie je wilt zijn, wat je wilt doen en wat daarvoor nodig is, passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Basisprogramma: € 895,00 | Plusprogramma: € 1.195,00 | Totaalprogramma:  € 1.345,00.
Genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw. Voor reiskosten en reistijd reken ik € 0,50 per kilometer (exclusief btw) buiten Dordrecht.

 Tussentijds even telefonisch sparren zit bij de prijs inbegrepen.

Binnen 6 weken na afronding van jouw P.R.O.J.E.C.T. neem ik contact met je op voor een evaluatiemoment om met elkaar terug te kijken op onze gesprekken en wat het je heeft opgeleverd.

Mogelijkheid vervolggesprekken of regelmatig even overleg als onderdeel van “Groeien in je eigen P.R.O.J.E.C.T.” (als vervolg op “Investeren in je eigen P.R.O.J.E.C.T.”).