Nadenken en praten over je nalatenschap is niet altijd gemakkelijk. Herkenbaar? Gelukkig ben je niet de enige!
We weten dat we in ons leven meerdere keren met dit thema te maken krijgen maar toch schuiven we het liever nog even voor ons uit.
Het is de moeite waard om regelmatig even stil te staan bij je eigen unieke nalatenschap:
wat heb ik al geregeld en wat zou ik nog moeten of kunnen regelen?
Doe het vandaag nog.

Iedere nalatenschap is uniek, ook die van jou!

Even stilstaan bij je eigen nalatenschap: wat heb ik al geregeld en wat zou ik nog moeten of kunnen regelen? De Nalatenschapscheck geeft een antwoord op deze vragen met een advies op maat, passend bij jouw situatie en jouw wensen. Op een laagdrempelige manier krijg je inzicht in je persoonlijke situatie en je eigen unieke nalatenschap.

Een Nalatenschapscheck is niet alleen waardevol voor jezelf maar ook voor je toekomstige erfgenamen. Ook zij weten dan waar ze aan toe zijn en dat is wel zo prettig.

Is mijn testament nog up-to-date?

Al eerder een testament gemaakt? Laat weten wat jouw huidige wensen zijn en ik check of het huidige testament nog voldoet. Natuurlijk stel ik je ook op de hoogte van de (wijziging van) wettelijke regelingen en de eventuele invloed daarvan op jouw situatie. De wet regelt veel maar niet alles voor jouw specifieke situatie!

Blijkt na de Nalatenschapscheck dat je testament aan vervanging toe is? In duidelijke taal maak ik een verslag van ons gesprek en begeleid ik je bij het verzoek aan de notaris om je wensen in een nieuw of aangepast testament vast te leggen.

Al eens gedacht aan een FAMILY-Nalatenschapscheck?

Juridisch & Persoonlijk
Juridisch & Persoonlijk